Top 5 strandactiviteiten te doen in Zanzibar

Het is duidelijk waarom Zanzibar is altijd opknoping rond aan de top van de meest populaire vakantiebestemmingen in Afrika. Gezegend met lange ongerepte en palmbomen omzoomde stranden, blauwe luchten, felle zon, ongerepte kustdorpen en luxe badplaatsen, Zanzibar Holidays zijn gewoon geweldig. De belangrijkste attractie in dit eiland is niet alleen het enorme aantal stranden heeft, maar de sensationele en leuke activiteiten die u genieten. Laten we eens kijken naar de top strandactiviteiten te doen in Zanzibar.

Strandsporten

Zanzibar Island is de place to be als je van het zand, zon en zee houdt. Met vele stukken van schilderachtige stranden en mijlen van poederachtig wit zand, een eiland is een perfecte plek voor u om te genieten van een aantal leuke activiteiten.  U genieten van het strandsporten met uw familie en vrienden-een geweldige kans om obligatie en plezier hebben tijdens de vakantie. De populaire strandsporten omvatten voetbal, tennis en volleybal. Veel waterkant resorts zoals Dongwe Ocean View en Kichanga Lodge bieden een aantal sportfaciliteiten voor hun gasten. Beach games zijn een favoriete tijdverdrijf in Zanzibar en de lokale bevolking altijd uit te kijken voor de mogelijkheid om bereid te betrekken toeristen. Speltijd is altijd een leuke tijd op de Zanzibari stranden!

Zwembad

De kristalheldere turquoise blauwe diepten van de stranden van Zanzibar zijn awesome keuzes om gewoon rond te zwemmen. De meeste badplaatsen zoals de Kichanga Lodge hebben speciale zwembaden, douches en andere faciliteiten voor een geweldige zwemervaring. U ook verkennen van de kleurrijke koraalriffen vol met soorten van tropische vissen. U ook snorkelen vanaf het strand of wandelen door het kalme water.

Strand bar

Trakteer uzelf op exotische smaken en cocktails uit de streek met uw voeten begraven in het koele witte zand. Oude, verlaten dhow-boten zijn de locaties voor vers gediende traditionele bieren en tropische cocktails met de extra genoegens van gratis thee en koffie. De strandbars zijn favoriete ontmoetingsplaatsen en vaak gaat dit hand in hand met wat muziek om de ziel te kalmeren.

Kitesurfen

Deze oppervlaktewater- en golfbrekende sport is een favoriete tijd van het verleden op de stranden van Zanzibar. Verlies uzelf en geniet van een verfrissende ervaring langs de schitterende kustlijn. Regelmatige en vaak zachte briesjes maken Zanzibar een ideale plaats om voor de eerste keer te proberen. Door getijdenbewegingen kunnen sterke stromingen worden gecreëerd, dus beginners die willen kunnen vertragen en kitesurfen met ervaren surfers. Het strand is altijd kleurrijk en vol met mensen die kitesurfen of deelnemen aan andere gerelateerde activiteiten.

Duiken

Scubadiving is een avontuurlijke activiteit om uit te proberen tijdens uw bezoek aan Zanzibar. De eerste keer dat je onder water ademhaalt, zal voor altijd een herinnering zijn. Duiken opent een hele nieuwe wereld – die van de wereld onder de oceaan. Je kunt in de oceaan duiken als je een ervaren duiker bent. Als je dat niet bent, kun je lessen volgen bij een aantal gecertificeerde duikcentra op het eiland. Deze duikscholen zijn meestal PADI-gecertificeerd en leren en trainen honderden mensen die geïnteresseerd zijn in duiken om voor de eerste keer te duiken, en geven een waardering voor de veiligheid en rituelen van een goede voorbereiding en communicatie. Er is een kleine groep van 6 duikers per gids en je zult in staat zijn om te ontsnappen aan de grote drukte en nog steeds plezier hebben in de oceaan duiken. Het Rising Sun Dive Center, evenals Buccaneer Diving, liggen in het zuidoosten van het eiland en zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf zowel de Kichanga Lodge als het Dongwe Ocean View Hotel.