zanzibar accommodations deals

Club House

Central Clubhuis van Kichanga Lodge is een gastvrije omgeving die de receptie, beach bar, restaurant bevestigd en expansiefase nis met uitzicht op de oceaan herbergt. Het is hier dat gasten worden begroet met vers fruitsap bij aankomst en worden geïnformeerd over de verschillende elementen van hun verblijf.
Er is een lounge met gratis WiFi en een kleine bibliotheek met een brede selectie van boeken voor de gasten. We hebben zelfs een op maat op de site om al onze klanten kleding behoeften tegemoet te komen, en het ontwerpen van weefsels of kleding uit de traditionele Afrikaanse materialen of Khanga Kitenge.

Restaurant

Onze open-air restaurant biedt een verscheidenheid aan bekende vis, vlees, pasta en andere vegetarische gerechten, bereid met lokale wendingen en smaken.
Kichanga is trots op de kwaliteit en de creativiteit van onze selectie en onze warme en gastvrije personeel. De locatie, met uitzicht op de oceaan, maakt hapjes langs het witte zandstrand en romantische diners verlicht door gouden zonsondergangen.